Detectives COMPLETE REEKS 01-07 (SC)

€69,65 €66,95
Hanna | Guinebaud | Lou (e.a.)

Detectives is gebaseerd op het verhaal Zeven Detectives. Het is een reeks van 7 complete verhalen waarin in ieder deel een andere beroemde speurneus wordt belicht.
Scenario Herik Hanna
Tekeningen Sylvain Guinebaud, Nicolas Sure, Mara, Thomas Labourot, Ceyles, Julien Motteler
Inkleuring Lou
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 416
ISBN Softcover

Het wordt stapelen geblazen! Bij aankoop van één of meer softcover-strippakketten ontvang je een kassakorting die kan oplopen tot maar liefst 40%! Kortom: hoe meer je leest, hoe hoger de korting! (KLIK HIER voor alle deelnemende strippakketten)

Dit softcover-pakket bevat 7 delen. Ieder deel is een afgerond mysterie maar samen vormen samen een compleet verhaal.

Drie jaar na de duistere gebeurtenissen georkestreerd door de moordenaar genaamd ‘7’, geniet Nathan Else van een welverdiende pensioen in Londen. John Eaton, zijn beroemde partner, houdt met argusogen de release van een nieuwe roman in de gaten. Het gaat immers over een macabere vertelling waarin de val van de detective voorspeld wordt. Hoewel Else deze versie van hun avonturen best vermakelijk vindt, maakt Eaton zich zorgen over nieuwe bedreigingen die, in tegenstelling tot de fictie in een roman, weleens echt zouden kunnen zijn...

Detectives is gebaseerd op het verhaal Zeven Detectives. Het is een reeks van 7 complete verhalen waarin in ieder deel een andere beroemde speurneus wordt belicht.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen