De Legendariërs - De kronieken van Darkhell 02: De bloedige ontmoeting

Artikelcode 510582
Patrick Sobral | Orpheelin | Lowenael

100 jaar voor de opkomst van de Legendariërs. Dit is het verhaal van de jongen die later DARKHELL, de zwarte tovenaar, zal worden genoemd.
Scenario Patrick Sobral
Tekeningen Orpheelin
Inkleuring Lowenael
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 48
ISBN Softcover 9789464840513

100 jaar voor het Jovenia-incident en de opkomst van de Legendariërs, heerst er in Alysia angst en chaos. Terwijl er een meedogenloze oorlog woedt tussen Magicors en de orde van Arkanis, staat een kleine jongen met een vervloekte lotsbestemming op het punt de wereld te veranderen. Ontdek het verhaal van de jongen die later… DARKHELL, de zwarte tovenaar, zal worden genoemd.

In dit tweede deel:

Op de hielen gezeten door de handlangers van de mysterieuze broederschap ULTIMA, vinden Galen en de Fantastico’s onderdak in het koninkrijk Goudsand, bij koning Kashmir, een oude kennis van Kogan. Maar het zal hun slecht bekomen want het is ook naar die plek dat heer Calderius en zijn erfgenamen, Kenian en Kalypso, trekken om een geheim akkoord te tekenen met de vorst.

Om te ontsnappen aan de te duchten Magicors, die het vlammende zwaard Tenebris in handen willen krijgen, moeten onze helden zich gedeisd houden om niet te worden opgemerkt door de orde van Arkanis. Zal het Galen lukken om het duister dat in hem huist, onder controle te krijgen en zo ook te vermijden dat de onstuimige prinses Asswan en de jonge prins Salim gevaar lopen?

Lees ook de prequel-reeks De Legendariërs - Het begin. In De Legendariërs - Missies beleven de vijf helden in ieder deel een nieuw avontuur. En natuurlijk de serie waar het allemaal mee begon: De Legendariërs.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen