De Legendariërs 13: Koninklijk bloed

Artikelcode 510563
Patrick Sobral

De populaire jeugdreeks De Legendariërs staat in Frankrijk al jaren in de Top-3 van Best Verkochte Stripreeksen. Er is zelfs een tekenfilmserie van gemaakt .
Scenario Patrick Sobral
Tekeningen Patrick Sobral
Inkleuring
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 48
ISBN Softcover 9789463066655

Het dertiende deel van één van de leukste, spannendste en populairste jeugdstrips van Frankrijk!

Wanneer de Legendariërs hun overwinning tegen Anathos en zijn Infernauten vieren, wordt hun feest brutaal verstoord door de soldaten. Ze hebben orders om de groep naar het sterfbed van de moeder van Jadina te brengen. Jadina maakt zich klaar voor haar eerste officiële terugkeer naar de stad: ze is er niet meer geweest sinds haar ouders haar hebben verbannen en ze een Legendariër is geworden!

Lees ook de prequel-reeks De Legendariërs - Het begin. En in De Legendariërs - Missies beleven de vijf helden in ieder deel een nieuw avontuur.

1 beoordelen

4 sterren op basis van 1 beoordelingen

9
16 Jun 2021
9e Kunst
De Legendariërs zijn een hit in Frankrijk. We begrijpen waarom. Patrick Sobral brengt massa’s actie met een mangatintje en een verhaallijn vol onverwachte plotwendingen. Bovendien bevolkt hij zijn strips met tienerpersonages waar makkelijk mee te identificeren valt. Sobral geeft elk van zijn personages een donker kantje of een hoogstpersoonlijke tragische achtergrond. Dat simpele trucje voegt diepgang toe en maakt dat de Legendariërs zich onderscheiden van andere tienerhelden. Niet te verwonderen dat deze reeks gefundenes fressen is voor de pubers onder ons.