De Legendariërs 09: De cyclus van Anathos - De Alystory

Artikelcode 510559
Patrick Sobral

De populaire jeugdreeks De Legendariërs staat in Frankrijk al jaren in de Top-3 van Best Verkochte Stripreeksen. Er is zelfs een tekenfilmserie van gemaakt .
Scenario Patrick Sobral
Tekeningen Patrick Sobral
Inkleuring
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 48
ISBN Softcover 9789463062756

Het negende deel van één van de leukste en populairste jeugdstrips van Frankrijk!

Anathos, een boosaardige god, is van plan te reïncarneren. Voor zijn vleselijke omhulsel heeft hij een Legendariër uitgekozen. Een van de vijf helden is er dus voor bestemd Anathos te worden...

Om de god te dwarsbomen moeten onze vrienden de Alystory in handen zien te krijgen, een heilig boek. Maar door dat boek te stelen, worden ze de meest gezochte criminelen ter wereld.

De Legendariërs is één van de leukste, spannendste en populairste jeugdstrips van nu! Lees ook de prequel-reeks De Legendariërs - Het begin. En in De Legendariërs - Missies beleven de vijf helden in ieder deel een nieuw avontuur.

1 beoordelen

4 sterren op basis van 1 beoordelingen

s
18 Jan 2022
StripInfo.be
Met dit negende deel start een nieuwe cyclus in de avonturen van de Legendariërs, namelijk die van Anathos. Deze ontaarde mastergod ambieerde lang geleden de rol van heerser over het universum en werd daarvoor vastgezet. Nu dreigt hij te ontsnappen en z’n ambities waar te maken. En dan is er ook nog de vraag wat de rol is van de doodgewaande Darkhell die onverwacht opduikt en de Legendariërs opnieuw naar het leven staat.