De Legendariërs 19: Artemus de Legendariër

Artikelcode 510569
Patrick Sobral

De populaire jeugdreeks De Legendariërs staat in Frankrijk al jaren in de Top-3 van Best Verkochte Stripreeksen. Er is zelfs een tekenfilmserie van gemaakt .
Scenario Patrick Sobral
Tekeningen Patrick Sobral
Inkleuring
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 48
ISBN Softcover 9789464840919

Zijn de Legendariërs een verzinsel of hebben ze echt bestaan? Wie is die vreemde Artemus die zegt dat hij de echte held van Alysia is? Het antwoord op deze twee vragen vind je misschien wel in dit superspannende 19e deel!

Artemus van Wizzimegrach is dus zogezegd de ‘echte’ held van Alysia. Hij zou de grootse heldendaden hebben verricht die de personages in zijn romans beleven. Zogezegd… want in Alysia wonen mensen die heel erg lijken op de Legendariërs en zelfs dezelfde naam hebben. Alleen leiden die mensen een heel ander leven. Danaël en Shimy wonen gelukkig samen op het platteland, en Jadina is een luchtpiraat.

Lees ook de prequel-reeks De Legendariërs - Het begin. In De Legendariërs - Missies beleven de vijf helden in ieder deel een nieuw avontuur. En in De Legendariërs - De kronieken van Darkhell worden de jonge jaren van deze schurk verder uitgediept.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen