De Krabbenmars: DOSSIER-EDITIE HC

€49,95
Stukprijs: €0,00 /
Artikelcode 210005
Arthur de Pins

Wat als evolutie ineens een reuzensprong maakt? In een kleine baai krijgt een onbeduidende krabbensoort nieuwe krachten. Parallellen met de Tweede Wereldoorlog zijn snel gemaakt...
Scenario Arthur de Pins
Tekeningen Arthur de Pins
Inkleuring Arthur de Pins
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 360
ISBN Hardcover 9789058859594

Van deze luxe hardcover zijn nog een paar exemplaren beschikbaar. Deze dossier-editie bevat de volgende extra's:

- Oplage 500 luxe hardcovers
- 24 Pagina's kleurendossier met daarin een interview, story-boards, aquarelstudies en schetsen, referenties en een kleine ‘krabbenencyclopedie’
- Gesigneerde ex-libris door Arthur De Pins

--------

Op de stranden van de Charente zijn de vissers en toeristen zich helemaal niet bewust van het drama dat zich onder hun voeten afspeelt: een nietige krabbensoort - de Cancer Simplicimus Vulgaris - is door een vreemde gril van de evolutie niet in staat zich te draaien, en is dus gedoemd om zijn hele leven lang in een rechte lijn te blijven lopen.

Maar op een dag komen drie onder hen - Zon, Boot en Gitaar - tot het inzicht dat ze deze gang van zaken zelf kunnen veranderen. Zal een kleine zijstap de gevestigde orde, het hele ecosysteem en de strenge leefregels van dit onooglijke krabbenvolkje helemaal overhoop halen?

De krabbenmars heeft een bijzonder eigentijdse stijl en vormgeving, van begenadigd tekenaar Arthur de Pins (Schatjes, Zombillenium).

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen