De hel van het Oostfront 03: Verschroeide aarde COLLECTORS EDITION

Artikelcode 114206
Olivier Speltens

Een indringende blik op een oorlog waarin velen hun jeugd en onschuld hebben opgeofferd: de Tweede Wereldoorlog 1942-1945...
Scenario Olivier Speltens
Tekeningen Olivier Speltens
Inkleuring
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 64
ISBN Hardcover 9789463066143

Verzamelaars en liefhebbers van het werk van Olivier Speltens willen deze Luxe Collectors Edition ­absoluut niet missen!

- Luxe hardcover 'De hel van het Oostfront' deel 3 met speciale covertekening
- Linnen rug
- 16 pagina's schetsdossier
- 1 door Olivier Speltens gesigneerde A4 ex-libris
- oplage slechts 100 exemplaren, genummerd, OP=OP!Het is herfst 1943.

Het Duitse leger begint de lange terugtocht naar het vaderland. De nederlaag bij de slag om Koersk heeft het moraal van de troepen van de Wehrmacht volkomen gebroken. De mannen zijn op de vlucht voor het Rode Leger, dat zelf weinig mogelijkheden heeft om de Duitsers tegen te houden... De winter komt eraan en Kessler en zijn maten passen een aloude tactiek toe om de Russen verder te hinderen, die van de verschroeide aarde... Deze tactiek vertraagt de opmars van het Sovjetleger in Oekraine. Nu het Duitse leger verslagen is, zijn Kessler en de zijnen op weg naar het Westen, met een verwoest gebied achter latend. Aan de overkant van de Dnjepr maken ze zich op om de Sovjets tot staan te brengen. Maar de Duitse troepen zijn ontmoedigd en vertwijfeld. De oorlog heeft voor hen een slechte wending gekregen.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen