Brian Bones 05: Facel Vega

Artikelcode 212985
Rodolphe | Georges Van Linthout

Brian Bones is inspecteur bij een autoverzekeringsmaatschappij. Zijn werk? Ontdekken of er oplichterij of ander bedrog in het spel is.
Scenario Rodolphe
Tekeningen Georges Van Linthout
Inkleuring
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789464841084
ISBN Softcover 9789464841091

Brian Bones geniet van een welverdiende vakantie in Zuid-Frankrijk. Maar terwijl hij tot rust komt in een prachtige villa met zwembad, nodigt zijn buurman hem uit voor een feestje in zijn al even prachtige huis. Dat avondje verandert de vakantie van onze detective radicaal. Een schietpartij, een vlucht... Er volgt een spannende achtervolging met kogels die in het rond vliegen en Brian die achter het stuur zit van een Facel Vega…

Ieder deel is een compleet verhaal, geschreven door Rodolphe (Centaurus, Europa, Morgen).

 

1 beoordelen

3 sterren op basis van 1 beoordelingen

9
09 May 2024
9e KUNST.nl
Brian Bones, privédetective, regelt een ontspannende vakantie in een Zweedse villa. Groot is onze verbazing allerminst als er van relaxen weinig in huis blijkt te komen. Brian Bone, privédetective, wordt immers uitgenodigd voor een feestje bij zijn buurman, een Afrikaanse hoogwaardigheidsbekleder in ballingschap. Echt slecht is deze strip niet, echt goed ook niet. De tekeningen, en dan vooral de anatomie, van de personages kan een stuk beter en het verhaal is gespeend van originaliteit maar krijgt wél punten omdat het vooruit gaat. Voor de fan van de klassieke strip.

https://9ekunst.nl/2024/05/06/kort-van-stof-april-2024/