Boven de wolken: COMPLEET VERHAAL 01+02 SC

€15,90 €14,95
Artikelcode 110550
Regis Hautiere | Romain Hugault

Het verhaal over twee vliegeniers die vrienden worden, totdat ze beiden verliefd worden op hetzelfde meisje. Compleet verhaal in 2 delen van de tekenaar van Angel Wings.
Scenario Regis Hautiere
Tekeningen Romain Hugault
Inkleuring
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 96
ISBN Softcover 9789463061858

1933. De Franse toppiloot Pierre Lucas-Ferron wordt gered door de Amerikaanse toppiloot Allan Thompson. Hij was neergestort in de Andes. De twee vliegers worden vrienden. Boven de wolken delen ze hun liefde voor vliegen, aan de grond zitten ze achter hetzelfde meisje aan.

Pierre verdwijnt nadat hij bijna om het leven komt bij een crash. Allan geeft zich vrijwillig op voor de oorlog in Europa. Daar ontmoetten de twee gewezen vrienden elkaar opnieuw. Ze vechten vooral tegen elkaar ook al zijn ze bondgenoten. Ze strijden zij aan zij, van aangezicht tot aangezicht...

Tekenaar Romain Hugault (Angel Wings) en scenarist Régis Hautiere maakten samen een prachtig en bovenal goed gedocumenteerd tweeluik. Het luchtvaartepos is getekend met veel gevoel voor detail. De serie heeft ook niet voor niets de zegen van het Franse luchtvaartmuseum bij Parijs.

Boven de wolken is een compleet verhaal in 2 delen. Dit softcoverpakket bevat:

  • 1: Het duel
  • 2: Gevechten
0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen