Arthur 07: Peredur de onbevangene

€19,95
Artikelcode 110107
David Chauvel | Jérôme Lereculey

De klassieke Arthur verhalen zoals ze werkelijk gebeurd zijn. Met ridders, tovenaars, magie én draken! Compleet verhaal in 9 delen.
Scenario David Chauvel
Tekeningen Jérôme Lereculey
Inkleuring Jean-Luc Simon
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789058852465

Peredur wordt door zijn moeder verborgen gehouden, ver weg van de wereld. Zijn vader en zijn broers zijn gesneuveld en dat mag hem niet overkomen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Peredur trekt er toch op uit en ondergaat in razendsnel tempo zijn opleiding tot krijger en een van de beste strijders in het gezelschap van Arthur. Maar hij moet nog wel een gevaarlijke tegenstander overwinnen: de toverkracht van de Kaer Loyw. Peredur is de Keltische naam voor Parzival.

Ook in dit verhaal herschept scenarist David Chauvel de (Keltische) oerversie van de Parzival. Het tekenwerk is zoals ook in de vorige delen uitstekend verzorgd door Jerome Lereculey. Dit zevende deel is het begin van de laatste trilogie in de Arthur-reeks.

Arthur is getekend door Jérôme Lereculey en geschreven door David Chauvel. Lees van dezelfde makers ook het fantasy-epos Wollodrïn!

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen