Arcana 05: De kring van Patmos 2/2

€19,95
Artikelcode 213705
Pécau | Kovacevic | Damour | Campoy

Stargate, een Amerikaanse geheime dienst, voert onmogelijke missies uit. De kans op succes is gering, maar hun agenten kunnen het toeval manipuleren met speciale kaarten: de arcana!
Scenario Jean-Pierre Pécau
Tekeningen Bojan Kovacevic, Damour
Inkleuring Isabelle Rabarot
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 56
ISBN Hardcover 9789464841046

In Megiddo, het noorden van Israël, ontdekt Mood datgene waarvoor ze al vreesde: een oud, geheim genootschap bedreigt de veiligheid van de wereld. Het plot stamt uit het begin der tijden en staat op het punt werkelijkheid te worden. Ondertussen in New York krijgt Walter onverwachte hulp van Pandora. Vallen de laatste stukjes van de puzzel op hun plek?

Arcana is een reeks van tien delen en speelt zich af in de wereld van De Verborgen Geschiedenis en Major Arcanum. Getekend door Bojan Kovacevic (Arctica).

1 beoordelen

3 sterren op basis van 1 beoordelingen

9
07 Mar 2024
9e KUNST.nl
Stargate is een Amerikaanse geheime dienst die de draad oppikt wanneer andere geheime diensten de handdoek in de ring gooien. De agenten van Stargate kunnen, met behulp van een soort tarotkaarten, de realiteit beïnvloeden. Deze reeks gaat voluit voor de actie en vermengt die met allerhande geflipte bovennatuurlijke theorieën. Een soort X-files op speed. Wie graag strips met een torenhoog testosteron- en octaangehalte leest zal zich hier geen bult aan vallen.

https://9ekunst.nl/2024/03/06/kort-van-stof-februari-2024/