Afrikakorps 02: Crusader COLLECTORS EDITION

€59,95
Artikelcode 213083
Olivier Speltens

Afrikakorps is een Tweede Wereldoorlog-avontuur geschreven en getekend door Olivier Speltens (De hel van het Oostfront).
Scenario Olivier Speltens
Tekeningen Olivier Speltens
Inkleuring Olivier Speltens
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 56
ISBN Hardcover 9789463067102

Verzamelaars en liefhebbers van het werk van Olivier Speltens willen deze Luxe Editie ­absoluut niet missen!

- Luxe hardcover 'Afrikakorps' deel 2 met andere covertekening
- Linnen rug
- Dossier
- 1 door Olivier Speltens gesigneerde A4 ex-libris
- oplage slechts 100 exemplaren, genummerd, OP=OP!

November 1941. Na Operatie Battleaxe ging de zomer aan het Noord-Afrikaanse front vrijwel zonder problemen voorbij. De legers maakten van deze pauze gebruik om hun militaire posities te versterken. Rommel besluit om Tobroek, een diepzeehaven en strategische positie aan de Middellandse Zee, aan te vallen. Joachim Von Richter voegt zich bij zijn mannen om deel te nemen aan het offensief. In het hart van de woestijn zullen mannen en machines in de hel gestort worden!

Het Afrikakorps (Deutsches Afrikakorps, DAK) was tijdens de Tweede Wereldoorlog het expeditieleger van de Duitsers in Noord-Afrika. Het werd initieel gemobiliseerd als een ondersteunende kracht om de Italiaanse verdediging van de Afrikaanse koloniën te versterken. Na hun training bleven ze, onder het commando van de iconische maarschalk Erwin Rommel, onder verschillende namen vechten in Afrika en dat van maart 1941 tot hun overgave in mei 1943.

Afrikakorps is een drieluik van Olivier Speltens (De hel van het Oostfront).

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen