De Legendariërs COMPLEET VERHAAL 01 tm 04 (SC)

€39,80 €37,95
Patrick Sobral

De populaire jeugdreeks De Legendariërs staat in Frankrijk al jaren in de Top-3 van Best Verkochte Stripreeksen. Er is zelfs een tekenfilmserie van gemaakt .
Scenario Patrick Sobral
Tekeningen Patrick Sobral
Inkleuring Patrick Sobral
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 192
ISBN Softcover

Dit softcover-pakket bevat de eerste 4 delen van De Legendariërs:

  • 01: De steen van Jovenia
  • 02: De wachter
  • 03: Vijandelijke broeders
  • 04: Het ontwaken van de Krea-Kaos

Ze worden de Legendariërs genoemd. Ze zijn met z'n vijven en vertegenwoordigen de vergeten echte waarden: edelmoedigheid, intelligentie, dapperheid, enz. Zijn het volwassenen? Nee, ze wáren volwassen. Maar hun laatste gevecht tegen de kwade krachten liep slecht af. Alle volwassenen werden weer kind! Kunnen de Legendariërs deze fout goedmaken?

Danaël, de leider van de Legendariërs, heeft een manier gevonden om de betovering waardoor iedereen in Alysia weer kind is geworden, ongedaan te maken. Maar daarvoor heeft hij de hulp nodig van zijn vier voormalige mede-Legendariërs. Het blijkt niet eenvoudig te zijn om het 'oude' team weer bij elkaar te krijgen.

Lees ook de prequel-reeks De Legendariërs - Het begin. In De Legendariërs - Missies beleven de vijf helden in ieder deel een nieuw avontuur. En in De Legendariërs - De kronieken van Darkhell worden de jonge jaren van deze schurk verder uitgediept.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen