De Slang en de Speer 02: Leeg-Huis COLLECTORS EDITION

Na zijn succesvolle samoerai-reeks Okko stort Hub zich in een totaal andere beschaving. Het is die van de Azteken, voordat deze werd vernietigd door de Spanjaarden!
Scenario Hub
Tekeningen Hub
Inkleuring Li
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 128
ISBN Hardcover 9789463068604

Verzamelaars en liefhebbers van het werk van Hub willen deze Luxe Collectors Edition ­absoluut niet missen!

• luxe hardcover Leeg-Huis + stofomslag
• linnen rug + leeslint
• speciale covertekening
• schets- & artdossier
• A4 coverschets ex-libris, gesigneerd door Hub
• oplage slechts 250 exemplaren, genummerd, OP=OP!

In de stad Tenochitlan doen al enige tijd geruchten de ronde. Buiten de ommuring van de stad, maar ook in ver weg gelegen streken worden de mummies van gruwelijk vermoorde meisjes gevonden. Om problemen te vermijden, proberen de bestuurders van de stad de zaak geheim te houden. Ze vertrouwen het onderzoek toe aan Slang, een hoge, uiterst wrede functionaris. Cozatl, een belangrijke priester, is in verlegenheid gebracht omdat er aanwijzingen zijn dat de moorden te maken hebben met zijn orde. Daarom dwingt hij zijn oude vriend Speer-Oog ook een onderzoek in te stellen. Slang en Speer-Oog kennen elkaar sinds hun jeugd. Ze hebben hun opleiding gehad op hetzelfde Huis van het Volk en hun relatie was daar buitengewoon slecht. Wie van hen gaat deze duistere zaak oplossen?

De Slang en de Speer is een thriller/detective in de wereld van de Azteken, geschreven en getekend door Hub (Okko, Aslak).

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen