De Eenhoorn 04: De dag van de doop

€19,95
Artikelcode 210704
Mathieu Gabella | Anthony Jean

1565, de Renaissance. Er dreigen godsdienstoorlogen, maar een andere oorlog in de schaduw is al uitgebroken. Die slag wordt uitgevochten rond het wonderbaarlijkste organisme dat ooit is geschapen: het menselijk lichaam.
Scenario Mathieu Gabella
Tekeningen Anthony Jean
Inkleuring
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789058857972

1565, de Renaissance... De kunst en de wetenschap staan op hun kop, er dreigen godsdienstoorlogen... En een andere oorlog, een oorlog in de schaduw, is al uitgebroken. Die slag wordt uitgevochten rond het wonderbaarlijkste organisme dat ooit is geschapen: het menselijk lichaam.

De expeditie van Venetië is uitgelopen op een totale mislukking. Binnenkort wordt het continent geteisterd door een vreselijke pandemie, die snel daarna de rest van de wereld zal omvatten. Daarom zal de hele mensheid zich binnenkort moeten wenden tot de Kerk. Die is immers het enige instituut met een remedie voor de pandemie: de eenhoorn. Alleen met het poeder van de hoorn van dat mythische beest kan de oorzaak van de pandemie afdoende bestreden worden. Maar de Kerk heeft de eenhoorn in een ondoordringbaar fort opgesloten en de Jager opdracht gegeven het te bewaken. Voor Ambroise en zijn metgezellen dringt de tijd. Het is hun laatste kans om de eenhoorn te bevrijden.

De Eenhoorn is een compleet verhaal in 4 delen.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen