Aeropostale 07: Cap Juby (PRE-ORDER)

€19,95
Artikelcode 117307
Bec | Suro

Aeropostale, de Franse luchtpost, was begin twintigste eeuw een begrip. Zij hadden de beste piloten in dienst. Mannen die er alles voor over hadden om post tot in de gevaarlijkste plekken ter wereld te bezorgen.
Scenario Christophe Bec
Tekeningen Michel Suro
Inkleuring Axel Gonzalbo
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789464840254

Verhalen over de legendarische piloten van de Aeropostale, de Franse luchtpost.

Op een verlaten kuststrook, ingekneld tussen de oceaan en de vijandige Moren, leeft het fort van Cap Juby, als tussenstop- en ravitailleringsplaats, op het ritme van de af- en aanvliegende Aéropostale-vliegtuigen. Saint-Exupéry werd er tot hoofd van het vliegveld benoemd. De plek is een van de meest desolate die er bestaan, waar het leven wordt gekenmerkt door isolement en monotonie, maar ook door een onzichtbare, hechte band die piloten als Vachet, Riguelle, Reine, Mermoz en Guillaumet met elkaar verbindt.

Ook voor een piloot zijn er veel manieren om te sterven, zoals nogmaals blijkt uit de beproeving van Gourp, gevangengenomen en gemarteld door de Moorse rebellen. Iedereen weet dat in het zand van de woestijn de dood geruisloos komt...

Deze hardcover verschijnt half juni 2023, maar is nu al te reserveren. Het boek wordt verzonden zodra het beschikbaar is.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen