Zeven VOORDEELPAKKET 05 tm 07 Complete Verhalen

€59,80 €29,95
Artikelcode 112449
Diverse auteurs

Zeven is een reeks complete verhalen waarin het cijfer 7 centraal staat.
Scenario Diversen
Tekeningen Diversen
Inkleuring
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 192
ISBN Hardcover 9789463065863

ZEVEN STRIJDSTERS
Libische woestijn, zevende eeuw. Perzische en Byzantijnse legers staan voor de poorten van de hoofdstad van het kleine koninkrijk N'Nas Amon. De stad is van alle kanten ingesloten en wordt verdedigd door huurlingen van verschillende nationaliteiten. Onder wie ook de geduchte Sarmatische strijdsters. De koningin besluit zes van hen een belangrijke opdracht toe te vertrouwen: haar zoon redden en hem naar Jabbaren, de stad in de rotsen, brengen. Maar daarvoor moeten ze eerst door de vijandelijke linies zien te breken...

------------------------

ZEVEN YAKUZA
Kotobuki Ichiro wordt door zijn wijk gedragen. De maffialeider lijkt op het onaantastbaar, machtig. Hij denkt hoe hij zover is gekomen, welke moeite hij zich heeft moeten getroosten om aan de top te komen. En dan wordt er een aanslag op hem gepleegd waarbij hij bijna omkomt. Hij weet zich te redden en wil nu nog maar één ding. Wraak. Hij moet laten zien dat nog steeds niet met hem te spotten valt. Hij had natuurlijk al rekening gehouden dat iemand zou proberen hem van de troon de stoten en hij heeft zijn voorzorgsmaatregelen genomen. Maar hij stuit op een gebeurtenis uit zijn verleden die hij diep had weggestopt.

------------------------

ZEVEN GEVANGENEN
2062, op de maan is een gevangenis gebouwd waaruit nooit iemand terugkeert. Een paar gedetineerden hebben binnen de gevangenismuren een prehistorische grot ontdekt. In die grot bevindt zich een eeuwenoud geheim, en de steenrijke François Laroche Galouseau heeft een expeditie opgezet om zich dat geheim toe te eigenen. Maar alleen de ergste misdadigers worden tot een eeuwig verblijf in die maangevangenis veroordeeld, dus de flamboyante miljardair begaat een gruwelijke misdaad. Om zijn doel op de maan te bereiken, zorgt hij ervoor dat zes aangewezen vrijwilligers met hem mee moeten.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen