Ravermoon 01: De belofte van de vlammen

€19,95
Artikelcode 213301
Sylvain Cordurie | Leo Pilipovic

Magiërs en Tijdbedwingers betwisten elkaar om de ontdekking van tijdsneden. Een bloedbad volgt. Wat heeft de Kerk van het Mirakel hiermee van doen? Ravermoon is een fantasyreeks in 3 delen.
Scenario Sylvain Cordurie
Tekeningen Leo Pilipovic
Inkleuring Elodie Jacquemoire
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789058856753

Al tientallen jaren is Ylgaard de hoofdstad van de magiërs. De meeste voeren hun kunsten uit in het arcanadum, het onderzoekcentrum dat verschillende scholen herbergt die elk hun magische specialiteit beoefenen. De tijdbedwingers zijn de kleinste van deze gemeenschappen. En wanneer ze eindelijk roem in het vooruitzicht hebben dankzij hun ontdekking van de tijdsneden, worden ze in een nacht van bloedvergieten uitgemoord. Iedereen, behalve Gillian die wonderbaarlijk ontsnapt aan het bloedbad. 

Wie gaf opdracht voor zo'n walgelijke daad? De kerk van het Mirakel, de godsdienst van een gehate buur, die in het rijk van Sikhor kwam? Een andere school? Een broederschap van boeven? Dat wil Raver ontdekken, de zus van Gillian en een geduchte huurlinge met de bijnaam Ravermoon, samen met Rhomdal, de zwarte regent van Sikhor, en Ornelas, de kapitein van de legendarische ijzerdrager ridders.

Ravermoon is een complete verhaal in 3 delen, met fantastisch tekenwerk van Leo Pilipovic (Machtsspel).

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen