De Orde van de Drakenridders 03 - Het verdoemde land

Artikelcode 210903
Ange | Guinebaud

De Orde van de Drakenridders is een reeks complete verhalen met daarin telkens een avontuur van een andere Drakenridder.
Scenario Ange, Alberto Varanda
Tekeningen Sylvain Guinebaud
Inkleuring Stéphane Paitreau
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789058853530

Niemand weet waarom de draken opduiken. Door hun aanwezigheid vervormen ze de realiteit, de mensen, de dieren. Naarmate de draak ouder wordt, groeit met hem de kwaadaardige sluier. De Veill. Alleen maagden kunnen die zonder gevaar betreden... Alleen maagden kunnen het beest benaderen om het te doden. Daarom is de Orde van de Drakenridders opgericht.

Het leven van een Veill-jager is zwaar. Om de schatten te vinden als gevolg van mutaties, moet hij het juiste moment kiezen om te voorkomen dat hij niet zelf wordt vervormd door de Veill. En om andere jagers voor te zijn. Haïrin is een van hen, maar zijn nichtje lijkt meer bewondering te hebben voor de drakenridders. Trouwens, Mara, een jonge ridder, is net aangekomen in de regio en gaat naar het noorden waar verontrustende vervormingen de aanwezigheid van een draak suggereren...

De Orde van de Drakenridders is een reeks complete verhalen met daarin telkens een avontuur van een andere Drakenridder.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen