D (DRACULA): COMPLEET VERHAAL 01 tm 03

€59,85 €49,95
Artikelcode 116206
Alain Ayroles | Bruno Maïorana

D (Dracula) is een vampiers-drieluik in de sfeer van de bekende tv-serie Penny Dreadful. Van de makers van o.a. Garulfo en Het goud van de zwendelaar.
Scenario Alain Ayroles
Tekeningen Bruno Maïorana
Inkleuring Thierry Leprévost
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 160
ISBN Hardcover 9789463061759

De uitgaven van D (Dracula) zijn samengevoegd in een VOORDEELPAKKET:

  • 1 - Lord Faureston
  • 2 - Lady d'Angerès
  • 3 - Mijnheer Caulard

Tussen de vele wezens die voortgekomen zijn uit de Europese fantasy-literatuur is de vampier zeker een van de meest aansprekende. Populair gemaakt door Bram Stoker (Dracula) blijft deze de grootste inspiratiebron voor boeken, films en strips. Alain Ayroles en Bruno Maïorana, auteurs van Garulfo, presenteren ons de mythe opnieuw met hun serie, D.

Terugkerend van een van zijn expedities bezoekt ontdekkingsreiziger Richard Drake de clubs en balzalen in de hogere Victoriaanse kringen. Hij wordt verliefd op miss Catherine Lacombe, een charmante lady met een onbuigzaam karakter. De verleidelijke lord Faurestone heeft ook zijn oog laten vallen op deze jonge vrouw. Maar een zweem van geheimzinnigheid omringt deze duistere dandy. Is Catherine soms in gevaar? Dat is althans wat de raadselachtige Mr Jones beweert, een obscure bankmedewerker die ’s nachts een vampierjager wordt!

D (Dracula) is een vampiers-drieluik in de sfeer van de bekende tv-serie Penny Dreadful. Auteurs Alain Ayroles en Bruno Maïorana maakten eerder Garulfo. En Ayroles werkte ook samen met Juanjo Guarnido (Blacksad) het dikke album Het goud van de zwendelaar.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen