Cosa Nostra 11+12: De waanzin van Dutch VOORDEELPAKKET - CAVA

€39,90 €37,95
Artikelcode 110821
David Chauvel | Erwan Le Saëc

Maffia, Cosa Nostra, Camorra, Familie, Syndicaat... Dit is het verhaal over straatschoffies die over lijken gingen om hogerop te komen. Cosa Nostra is een reeks van 18 delen.
Scenario David Chauvel
Tekeningen Erwan Le Saëc
Inkleuring Scarlett
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 96
ISBN Hardcover 9789058859266

Tot en met 31 december 2023 ontvang je bij aankoop van drie HC strippakketten naar keuze GRATIS een unieke SABOTEUSES Cava-fles, getekend door Thomas Du Caju!

De pakketten bevatten tweeluiken (een afgerond verhaal in twee delen) en complete verhalen. De deelnemende strippakketten zijn te herkennen aan CAVA in de titelnaam.

-----------------

Dit voordeelpakket bevat boek 11 + 12 en vormt een compleet verhaal. Inclusief historisch dossier.

Dutch Schultz maakt tijdens de drooglegging fortuin met illegale dranksmokkel in Harlem. Maar al gauw krijgt hij te maken met concurrentie, met alle gevolgen van dien. Om controle over Harlem te krijgen, komt hij op het terrein van de befaamde Jack Diamond en jaagt hij de gebroeders Coll tegen zich in het harnas. Een genadeloze oorlog staat op het punt van uitbarsten.

Dankzij de drooglegging (het totale verbod op alcohol) is er een gouden tijd aangebroken voor de georganiseerde misdaad. De jaren twintig van de twintigste eeuw zijn voor altijd verbonden met het gangsterdom. Met de tommy-gun, met bloedige veldslagen met de politie, liquidaties in het openbaar. Een wereld die je vooral van zwart-wit foto's kent, is nu in kleur herschapen.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen