Welkom op onze vernieuwde website!

Het heeft even geduurd, maar eindelijk staat onze nieuwe website online! Achter de schermen hebben we hard gewerkt om alle informatie over te zetten en aan te vullen. De komende tijd zullen we hier en daar nog wel de puntjes op de i zetten, maar voor wat er nu staat zijn we ontzettend trots!
De nieuwe website is dynamisch, dus of je nu 'm nu bekijkt vanaf je computer, tablet of smartphone, het resultaat blijft leesbaar en overzichtelijk.

Maak vooral ook gebruik van de categorieënknoppen ( voor smartphone- en tabletgebruikers) om reeksen, acties en genres afzonderlijk van elkaar te kunnen bekijken. Door op de pijltjes te drukken klap je het zoekmenu verder open en dicht. Van alle strips zijn voorbeeldpagina's beschikbaar. Neem je tijd en snuffel lekker rond.

Vanaf nu is het ook mogelijk om vanuit België te bestellen! En of je nu in NL of BE woont, de verzendkosten zijn €5,00 per order. Alle bestellingen vanaf €50,- worden GRATIS verzonden!
Indien je een bestelling plaatst raden we je aan een account aan te maken. Dan hoef je daarna nooit meer opnieuw je gegevens in te vullen. Zo heb je tevens zelf inzichtelijk welke strips je allemaal hebt besteld.