UPDATE 5: Laatste delen Walking Dead nu verkrijgbaar

UPDATE 5 (11 mrt '23): De laatste delen van Walking Dead zijn nu verkrijgbaar. De gratis prent is hard gegaan, want deze is inmiddels helemaal op. De actie is dus helaas voorbij.
 
----------------------
UPDATE 4 (9 feb '23): Eindelijk ga je te weten komen hoe het verhaal afloopt (en afwijkt van de televisieserie), want de laatste delen van Walking Dead liggen vanaf eind maart in de winkels! En bij bestelling van deze 4 laatste delen krijg je gratis een mooie prent van ons cadeau!
 
----------------------
 
UPDATE 3 (9 dec '22): Het wachten is bijna voorbij, want inmiddels is de reorganisatie zo goed als afgerond en kunnen we met plezier melden dat we de laatste delen van Walking Dead gaan inplannen voor verschijning in februari/maart 2023! Hou dus de VERWACHT-pagina van onze website in de gaten voor de laatste updates zodat jullie binnenkort eindelijk het ware lot van Rick Grimes, Negan, Michonne en het Gemenebest kunnen lezen!
 
----------------------
 
UPDATE 2 (1 nov '22): We hebben tot het allerlaatste moment gewacht om te zien of het nog mogelijk was om de laatste delen van Walking Dead met de feestdagen te lanceren. Maar helaas is de reorganisatie van de Amerikaanse uitgever nog steeds niet afgerond. Tot onze spijt zal het dus pas 2023 worden voordat we de laatste Nederlandse edities kunnen uitgeven. De Amerikaanse uitgever is zich bewust van de ongemakken die deze vertragingen met zich meebrengen en biedt daarvoor zijn excuses aan.
 
----------------------
 
UPDATE (14 april '22): We zijn niet graag de brenger van slecht nieuws, maar helaas laten de laatste delen van Walking Dead nog iets langer op zich wachten. Een kleine uitleg hierover is misschien wel op zijn plaats.
 
Deze vertragingen hebben namelijk alles te maken met de reorganisatie binnen het bedrijf van de Amerikaanse uitgever. Dit langdurige proces, welke begon in de corona-periode, heeft er voor gezorgd dat niet alleen wij, maar ook diverse andere uitgevers, al geruime tijd met smart wachten op de drukbestanden. Deze hebben we nodig om eindelijk de laatste boeken te kunnen letteren.
 
Maar er gloort hoop aan de horizon! Deze week ontvingen we de bevestiging dat het lange wachten binnenkort eindelijk eindelijk eindelijk zal worden beloond. Zodra we er zeker van zijn kondigen we een nieuwe verschijningsdatum aan. Deze zal dan definitief zijn, want ook de doden hebben rust nodig. Onze welgemeende excuses voor deze vertraging.
 
----------------------
 
Oorspronkelijk bericht (11 dec '21): Het heeft even geduurd dus we willen alle Walking Dead-liefhebbers bedanken voor jullie engelengeduld. 
 
De allerlaatste hardcovers en enkele herdrukken staan gepland voor verschijning in april/mei 2022. En ja, er wordt ook aan nieuwe verzamelboxen gewerkt. Daarmee zal de baanbrekende zombiereeks van Robert Kirkman eindelijk compleet zijn.
 
Naast Walking Dead hebben we nog veel meer bijzondere titels om naar uit te kijken. Binnenkort meer hierover...