Cadeaubonnen op Silvesterstrips.com

Jullie hebben er lange tijd om gevraagd en vanaf nu is het dan toch echt mogelijk: Op www.silvesterstrips.com kan je namelijk cadeaubonnen bestellen en direct als cadeau doorsturen naar de gelukkige ontvanger!

Cadeaubonnen zijn superhandig voor verjaardagen, feestdagen of gewoon omdat je iemand blij wil maken met een goed stripboek naar keuze. Het mooie van deze cadeaubon is dat je het tegoed niet in één keer hoeft op te maken. Ons systeem houdt bij hoeveel je per bestelling overhoudt en bewaart het resterende tegoed voor een volgende keer!

Voorzie je cadeaubon van een persoonlijk bericht en een leuke illustratie. Je kan kiezen uit prenten van tien verschillende strips. Deze illustraties worden periodiek afgewisseld met plaatjes uit andere strips, dus neem regelmatig een kijkje om te zien of jouw favoriete stripheld ertussen staat.

De cadeaubonnen zijn gemakkelijk op onze website te vinden. Kijk op de banner bovenaan de pagina (desktop) of klik op ( voor smartphone- en tabletgebruikers). Daar zie je de knop CADEAUBON staan die je doorstuurt naar de juiste pagina.