Okko 02: De cyclus van het water II DOSSIEREDITIE

€49,95
Artikelcode 212512
Hub

Beleef de 10-delige reis door fantasierijk Pajan met ronin Okko, de samoerai zonder meester en zijn groep demonenjagers. Meesterlijk getekend door Hub!
Scenario Hub
Tekeningen Hub
Inkleuring Li
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 64
ISBN Hardcover 9789463066525

De dossier-editie van Okko is destijds begonnen bij deel 4. Nu wordt de dossier-reeks alsnog afgerond. Later dit jaar verschijnt de dossier-editie van deel 3. Deze luxe uitgave bevat naast het verhaal van deel 2 een 16-pagina's tellend kleurendossier. De exclusieve prent is genummerd en gesigneerd door Hub. Oplage is slechts 100 exemplaren.

Okko, de ronin, de samoerai zonder meester, bevindt zich ver van de slagvelden. Aan het hoofd van een kleine groep demonenjagers trekt hij door het land. Hij wordt vergezeld door Noburo, een vreemde reus, die zijn gezicht verborgen houdt achter een rood masker, en van de nukkige boeddhistische monnik Noshin, die een groot liefhebber is van sake. Noshin heeft de gave om natuurgeesten op te roepen en met hen te communiceren. Tikku, een jonge visser, vraagt Okko om hulp. Zijn zuster is ontvoerd door een bende piraten.

Okko is een 10-delige reeks geschreven en getekend door Hub. Lees van dezelfde auteur ook het viking-epos Aslak! En ook De Slang en de Speer, een thriller/detective in de wereld van de Azteken.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen