Merlijn - Queeste naar het zwaard: COMPLEET VERHAAL 01 tm 05

Artikelcode 212472
Jean-Luc Istin | Nicolas Demare

Het begin van een nieuw tijdperk. Een gouden periode voor het ridderschap. Voor Merlijn is het moment gekomen om het zwaard Excalibur te vinden!
Scenario Jean-Luc Istin
Tekeningen Nicolas Demare
Inkleuring Sandrine Cordurie
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 240
ISBN Hardcover 9789463061773

Merlijn, Queeste naar het zwaard is een 5-delige reeks van Jean-Luc Istin, schrijver van Drakenbloed en Hannibal Meriadec. De uitgaven van Merlijn, Queeste vormen samen een afgerond verhaal en zijn samengevoegd in een voordeelpakket:

  • 1 - De profetie
  • 2 - De vesting van Kunjir
  • 3 - Swerg de vervloekte
  • 4 - Mureas
  • 5 - De dames van het vuurmeer

De start van een nieuw tijdperk. Een gouden periode voor het ridderschap. Voor Merlijn is het moment gekomen om het zwaard Excalibur te vinden!

Het christendom heeft zich ­opgedrongen, ondanks fel verzet van oude heiligen als Dahud. Nadat hij verdwaald was in de ­duisternis heeft Merlijn zijn pijnlijke ­inwijding ­voltooid. Het laatste uur heeft ­geslagen: het is nu tijd om de komst van een unieke koning voor te bereiden, voor een nieuw tijdperk van legendes. Hij zal een bijzonder zwaard moeten hanteren. Dit zwaard zal van onverwoestbaar metaal zijn gesmeed, het zal het legendarische zwaard worden dat iedereen zal ­kennen onder de naam... Excalibur!

'Merlijn Queeste naar het zwaard' is het vervolg op Merlijn - De initiatie.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen