Kobijn COMPLETE VERHALEN 10 tm 12

€59,85 €49,95
Artikelcode 411229
Lewis Trondheim | Brigitte Findakly

De ongelofelijke avonturen van Kobijn gaan over alles en niks. Hij zwerft door steeds verschillende decors. Het geeft niet in welke tijd en waar de verhalen zich afspelen, Kobijn is altijd samen met zijn vrienden.
Scenario Lewis Trondheim
Tekeningen Lewis Trondheim
Inkleuring Brigitte Findakly
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 144
ISBN Hardcover 9789463063791

Na jaren verschijnen eindelijk De avonturen ZONDER Kobijn. Reeks compleet!

Kobijn en Nadia zijn met vakantie. Trondheim trakteert ons daarom op 3 ongelofelijke avonturen van Kobijns vrienden Richard, Patrick en Felix. Zij houden zich vooral bezig met gamen en filosoferen over alledaagse onbelangrijke zaken. En een feestje op z'n tijd zorgt ook voor bijzondere taferelen!

Slechts éénmalig verkrijgbaar voor maar €49,95 i.p.v. €59,85!
Inclusief GRATIS Kobijn polaroid-prentenset!

  • 10: 't Is de computer, gekkie
  • 11: @Infinitum
  • 12: Knettergek

De boeken in dit pakket  hebben een doorlopende rugtekening, geschikt voor de verzamelbox.

1 beoordelen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

h
20 Sep 2021
Holly Moors
De ongelofelijke avonturen van Kobijn was een reeks ongelofelijk goede strips van de Franse alleskunner Lewis Trondheim, die onder meer verantwoordelijk is voor de stripreeks Donjon, over een steeds maar uitdijend universum waar steeds andere tekenaars voor worden ingeschakeld, maar dat nog steeds fascinerend en intrigerend is

Humor en diepgang gaan hier op een onverwacht vanzelfsprekende manier samen, waardoor het wat mij betreft een van de allerbeste strips is die je maar kunt vinden. Een serie die je compleet zou moeten aanschaffen, en als je ook maar iets met computers hebt of juist niet, kun je zeker beginnen met dit deel, want elk verhaal kun je los lezen. Een tijdloze klassieker!
https://www.moorsmagazine.com