Verjaardag WINACTIE: 33 jaar Silvester Strips!

In maart vieren we ons 33 jarig bestaan in stripland. Wat op 14 maart 1991 begon als een piepklein stripboekwinkeltje in het hart van ‘s-Hertogenbosch groeide langzaam uit tot een zelfstandige uitgeverij. Met strips van topauteurs als Hub (Okko, De Slang en de Speer), Romain Hugault (o.a. Angel Wings), Patrice Pellerin (De Havik), Thomas Du Caju (Saboteuses) en zelfs Tardi (Elise en de Nieuwe Partizanen) hebben we de afgelopen jaren een breed fonds van stripboeken voor jong en oud opgebouwd. En voor het komende jaar staan weer een aantal prachtige (verrassende) titels voor jullie in petto...

Wie jarig is trakteert. En dat doen we met een grootse webactie! Iedereen die tot en met 31 maart 2024 een bestelling plaatst op www.silvesterstrips.com maakt kans op de fantastische hoofdprijs van €100,- strips naar keuze! Daarnaast verloten we ook nog eens 5 troostprijzen van €33,- strips naar keuze. De te winnen strips zijn te kiezen uit het fonds van uitgeverij Silvester.

Hoe kun je deelnemen?
- Bestel voor minimaal €20,00 aan stripboeken op onze website. Dat bedrag is exclusief verzendkosten (€5,95).
- Meerdere deelnames per persoon is mogelijk.
- Alle softcovers, (luxe) hardcovers, actie- en voordeelpakketten, complete verhalen en pre-orders nemen deel aan deze winactie. Er zijn geen uitzonderingen.
- Deze winactie geldt voor Nederland en België.
- Bestellingen worden vanaf €70,00 gratis verzonden!

Prijswinnaars worden begin april 2024 bekend gemaakt op onze website, sociale mediakanalen (Facebook, Instagram) en in onze nieuwsbrief.
Download hier de pdf met informatie betreffende de algemene voorwaarden winactie.