Beursedities Stripfestival Breda 2023

Een van de gezelligste stripfestivals van Nederland opent eindelijk weer haar deuren! In het weekend van 23 en 24 september 2023 vind je ons in het Chassé Theater in Breda. We nemen niet alleen onze boeken mee, er zullen ook weer enkele fantastische tekenaars aanwezig zijn om hun strips te voorzien van een mooie tekening. Speciaal daarvoor maken we beursedities. In kleine oplages, gesigneerd door de auteur en met stofomslag en prent.

-------------

Deze tekenaars zijn aanwezig om hun boeken te voorzien van een tekening:

Thomas Du Caju (Saboteuses, Vleugels van hoop) ZA+ZO
Igor Kordey (Marshal Bass, Mobius) ZA+ZO

KLIK HIER om de beurseditie(s) te bekijken!

-------------

INFO OVER DE BEURSEDITIES:
- beperkte oplage: 25-50 exemplaren (varieert per titel) OP=OP!
- hardcover met stofomslag: genummerd + gesigneerd
- speciale ex-libris: gesigneerd
- speciale tekening: in boek (op naam) door auteur

SPELREGELS:
- Uw gereserveerde beurseditie is tijdens het stripfestival af te halen bij de stand van Silvester Strips. Neem aub een print of e-mail van uw bestelling mee zodat we deze kunnen controleren.
- Uw beurseditie is tevens uw signeerticket.
- Om een tekening te bemachtigen wordt u verzocht met deze beurseditie in de rij aan te sluiten. Tassen en koffers, die erop zouden kunnen duiden, dat op die plek iemand in de rij zou staan, worden verwijderd.
- De tekening is een gift van de auteur. U kunt hierover overleggen, maar uiteindelijk bepaalt de auteur wat er getekend wordt.
- U kunt met een beurseditie maar een keer in de rij gaan staan. Het nummer wordt genoteerd en de stofomslag gesigneerd.