Beursedities Stripdagen Haarlem 2024

Op 1 en 2 juni 2024 gaan we naar Stripdagen Haarlem. Dit jaar staan we niet in de Philharmonie, maar in de prachtige Koepel (voormalige gevangenis). Naast onze boeken zijn twee fantastische tekenaars aanwezig om hun nieuwe boeken te voorzien van een mooie tekening. Speciaal daarvoor maken we beursedities. In kleine oplages, gesigneerd door de auteur en met stofomslag en prent.

-------------

Deze tekenaars zijn aanwezig om hun boeken te voorzien van een tekening:

Thomas Du Caju (Saboteuses)
ZATERDAG + ZONDAG

Igor Kordey (Texas Kid, mijn broer)
ZATERDAG (hele dag) + ZONDAG (tot 12.00 uur)

KLIK HIER om de beurseditie(s) te bekijken!

-------------

INFO OVER DE BEURSEDITIES:
- beperkte oplage: 25-50 exemplaren (varieert per titel) OP=OP!
- hardcover met stofomslag: genummerd + gesigneerd
- speciale ex-libris: gesigneerd
- speciale tekening: in boek (op naam) door auteur

SPELREGELS:
- Uw gereserveerde beurseditie is tijdens de stripdagen af te halen bij de stand van Silvester Strips. Neem aub een print of e-mail van uw bestelling mee zodat we deze kunnen controleren.
- Uw beurseditie is tevens uw signeerticket.
- Om een tekening te bemachtigen wordt u verzocht met deze beurseditie in de rij aan te sluiten. Tassen en koffers, die erop zouden kunnen duiden, dat op die plek iemand in de rij zou staan, worden verwijderd.
- De tekening is een gift van de auteur. U kunt hierover overleggen, maar uiteindelijk bepaalt de auteur wat er getekend wordt.
- U kunt met een beurseditie maar een keer in de rij gaan staan. Het nummer wordt genoteerd en de stofomslag gesigneerd.