Avonturen op Het Zesspan: De Droompony

€39,95
Cees Slings | Melanie Broekhoven

Een nieuw muziek-stripboek voor kinderen van 3 tot 13 jaar die gek zijn van Pony’s en Ponyrijden, Ponykamp en alles wat daarbij komt kijken. Voor Ponygekken dus.
Scenario Cees Slings
Tekeningen Melanie Broekhoven
Inkleuring Melanie Broekhoven
Formaat B 20 x 25 cm
Pagina's 64
ISBN Hardcover 9789090363721

Ken je mij al? Ik ben een nieuw muziek-stripboek voor kinderen van 3 tot 13 jaar die gek zijn van Pony’s en Ponyrijden, Ponykamp en alles wat daarbij komt kijken. Voor Ponygekken dus.

Het boek heet Avonturen op Het Zesspan – De Droompony en vertelt het verhaal over Tom, een jonge chauffeur die met een paardentruck naar Engeland gaat om een spring-paard en twee Shetlanders op te halen. Wat voor Tom een droomtrip lijkt te worden – hij komt een vriendinnetje van vroeger tegen dat nog steeds erg leuk is – slaat al snel om in een reis boordevol hindernissen. Komt het nog goed of is de warboel niet meer te overzien?

In mijn boek is ook nog een kaartje bijgesloten waarmee je maar liefst 10 mooie, leuke, lieve, grappige maar vooral hagelnieuwe liedjes kan downloaden die over pony’s en ponyrijden gaan. Bij twee van de liedjes horen ook videoclips waarin je Het Zesspan ziet, maar ook alle musici, zangers en zangeressen. Ook zitten er nog twee extra karaoke-video’s bij waarmee je zelf kunt meezingen met de teksten uit het tekst-muziekboek dat ook bij de downloads zit. En… het is muziek die je vader en moeder ook nog eens
heel leuk gaan vinden! Je kan en mag mij niet missen!

Groetjes, De Ponygek!

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen